خواص گیاهان

خواص گیاهان

خواص گیاهان

خواص گیاهان

آناناس و هضم آسان غذا

 آناناس حاوی آنزیم مخصوصی است که با شکستن ساختمان پروتئین غذاها به هضم آنها کمک می‌کند.
 
 از آب آناناس می‌توان به عنوان هضم کننده و نرم کننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده کرد. همچنین از آنزیم مخصوص در آناناس می‌توان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده کرد. متخصصان معتقدند آناناس برای بهبود دستگاه گوارش مفید و منبع خوبی برای منیزیم و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای ویتامین C و ویتامین B1 است. آناناس به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین C ممکن است باعث سوزش مختصر نوک زبان شود که نگران کننده نیست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد