آناناس حاوی آنزیم مخصوصی است که با شکستن ساختمان پروتئین غذاها به هضم
آنها کمک میکند.
از آب آناناس میتوان به عنوان هضم کننده و نرم
کننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده کرد. همچنین از آنزیم مخصوص در
آناناس میتوان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده
کرد. متخصصان معتقدند آناناس برای بهبود دستگاه گوارش مفید و منبع خوبی
برای منیزیم و حاوی مقادیر قابل ملاحظهای ویتامین C و ویتامین B1 است.
آناناس به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین C ممکن است باعث سوزش مختصر نوک
زبان شود که نگران کننده نیست.