گنجاندن پسته در رژیم غذایی می تواند از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-
عروقی و تنگ شدن شریانهای قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری کند و کلسترول
خون را نیز کاهش دهد.تحقیقات جدید نشان می دهد داوطلبانی که مدت یک ماه
مرتبا 28 گرم پسته در روز مصرف کردند میزان کلسترول خون آنها 8 / 4 درصد
کاهش یافته است.با مصرف پسته سطح کلسترول "بد" لیپو پروتئین با غلظت کم هم
در آنها 11 / 6 درصد کم می شود.پژوهش ها نشان می دهد که پسته سطح کلسترول
بد را در بدن کاهش می دهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت می
دهد.محققان می گویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضد اکسیدانت
لوتئین است که معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است .