-
پسته و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
یکشنبه 20 تیرماه سال 1389 21:21
گنجاندن پسته در رژیم غذایی می تواند از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی و تنگ شدن شریانهای قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری کند و کلسترول خون را نیز کاهش دهد.تحقیقات جدید نشان می دهد داوطلبانی که مدت یک ماه مرتبا 28 گرم پسته در روز مصرف کردند میزان کلسترول خون آنها 8 / 4 درصد کاهش یافته است.با مصرف پسته سطح کلسترول...
-
بامصرف میوه و سبزی لاغر شوید
یکشنبه 20 تیرماه سال 1389 21:20
استفاده از غذاهای کم کالری همچون میوه و سبزی سبب کاهش وزن بدون عارضه می شود. محققان چینی دریافتند افراد مبتلا به اضافه وزن به سادگی می توانند با استفاده از غذای کم کالری میوه و سبزی، از وزنشان بکاهند. محققان می گویند این رژیم غذایی برای کاهش وزن روشی مناسب است و می توان از آن به عنوان جایگزین ساده رژیمهای پیچیده...
-
آناناس و هضم آسان غذا
یکشنبه 20 تیرماه سال 1389 21:20
آناناس حاوی آنزیم مخصوصی است که با شکستن ساختمان پروتئین غذاها به هضم آنها کمک میکند. از آب آناناس میتوان به عنوان هضم کننده و نرم کننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده کرد. همچنین از آنزیم مخصوص در آناناس میتوان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده کرد. متخصصان معتقدند آناناس برای بهبود دستگاه...
-
خواص معجزه اسای خاکشیر
یکشنبه 20 تیرماه سال 1389 21:20
خاکشیر دارای اسیدهای چرب مانند اسید لینوئیک، لینولنیک،اولئیک، پالمتیک و اسید استئاریک است، همچنین در خاکشیر اسانس روغن فراری وجود دارد که دارای مواد بنزیل و ایزوسیانات است و سنگ کلیه را دفع میکند. برای دفع سنگ کلیه می توان خارشتر، خاکشیر و ترنجبین را با هم مخلوط کرده و صبح ناشتا خورد. خاکشیر التیام دهنده زخم و...
-
درمان تهوع با زنجبیل
یکشنبه 20 تیرماه سال 1389 21:19
زنجبیل" گیاهی است با نام علمی Zingiber officinalis از خانواده Zingiber aceae (خانواده زنجبیل) که از ریزوم (ریشه) آن استفاده می شود. ریشهها را از زمین خارج نموده و پس از پوست کندن به صورت تازه یا پودر استفاده می کنند. تازه ی آن دارای مقدار زیادی رطوبت است که در اثر گذشت زمان خشک می شود. در بیشتر بازارهای جهان...